Hova érdemes utazni nyáron? Tippek egy utazási irodától

Euro Travel utazási iroda

Napjainkban az árak minden téren elszálltak, ezért a nyaralást is érdemes jól kiválasztani, hogy kedvező anyagi feltételekkel lehessen utazni. Merthogy ár fontos, azonban lényegesebb az, hogy olyan helyre menjetek, ahol minden igényt kielégítő a szállás és az ellátás. Az Euro Travel utazási iroda szerint ezt mindenképp vedd figyelembe a helyszín kiválasztásánál.

A nyári üdüléseket a legtöbben vízpartra tervezik, hiszen a nagy melegben jólesik egyet-egyet csobbanni a kellemes hőmérsékletű vízben, majd pedig napozni a parton. Például Görögország egyik legszebb és legzöldebb szigete Korfu, az a kiemelkedően jó nyaralóhely, ahol nagyon sok látnivaló és családbarát strand található meg.

Kifejezetten kellemes, békés sziget Korfu, ami buja zöldben pompázik. Az itt élő emberek rendkívül barátságosak, kedvesek. A szigeten jellemzőek a gyönyörű öblök és a sziklák alatt megbúvó strandok. Az északi és a déli partokon homokos strandokat találni, és a keleti parton van a legtöbb szálloda, ahol keskenyebbek a strandok.

Választható a bulgáriai Napospart

Nincs nagyon messze, és csodálatos nyaralóhely a bulgáriai Napospart is. Ez a legnagyobb üdülőhely Burgasztól 40 km-re északra. Gyerekekkel is nyugodtan utazhattok ide, mert a 6 km hosszú, 150 m széles tengerpartja lassan mélyülő, homokos. Itt az egész család megtalálja a számára legjobb szórakozási lehetőségeket.

Jó hír, hogy itt kiemelkedően jó éjszakai élet van, ráadásul jóval alacsonyabb árakon nyaralhattok, mint egyéb nyugat-európai úti célokon. Az ország legnagyobb és legnépszerűbb nyaralóhelye a Napospart, ahol több száz szálloda várja a turistákat.

A magyarországi fiatalok körében ez az egyik leglátogatottabb hely, amit a homokos tengerpartjának és a számtalan kikapcsolódási lehetőségnek köszönhet. Tulajdonképpen keleti árakon kínál nyugati színvonalat, igazán érdemes felkeresni. Számos vízisport is kipróbálható, illetve tenisz, lovaglás, minigolf, tehát a Napospartban azok sem fognak csalódni, akik mozgásra, játékra vágynak az üdülésük idején.

Utazás az Euro Travel szervezésében

Nagy előnyt ad az, ha utazási iroda szervezésében utaztok, mert ebben az esetben csak kiválasztjátok az utazást, befizetitek annak árát, és semmi mást nem kell tenni. Az Euro Travel utazási iroda munkatársai minden előkészületet elvégeznek, ti csak várhatjátok az indulás napját.

Nem szabad abban a tévhitben élni, hogy egyéni szervezésben olcsóbb lehet a nyaralás, hiszen az utazási irodák sokféle, magánember számára nem elérhető kedvezményes lehetőséghez férnek hozzá. Így ugyanazért az összegért akár jobb szállást, extrább szolgáltatásokat, jutányosabb árú belépőket kaphattok.

Az említett iroda munkatársai megkönnyítik a különlegesebb kérések teljesítését is, hiszen az évek során személyes szakmai kapcsolatot építenek ki szálláshelyekkel, programszervezőkkel. Komoly, ellenőrzött partnerekkel állnak üzleti kapcsolatban, ezért garantált az ígért minőség. Továbbá, rendkívül lényeges szempont, hogy van kihez fordulni a bajban, ha esetleg valami gond adódna az utazás vagy nyaralás során.