Igazán elterjedt az okos karpánt

Okos karpánt

A 21. század az intelligens kütyük korszaka, ahol már egy karpánt is annyi mindent tud, mint egy modernebb telefon vagy profibb táblagép.

Ez megmagyarázza az okos karpánt elterjedését, amit nem csupán a fiatalok használnak és hordanak előszeretettel, de a felnőttek is, akik teljes mértékben ki tudják használni az eszköz tulajdonságait. Az okos karpánt egyik előnye, hogy a viselhető technológiája a Bluetooth használatával kapcsolódhat a mobilhoz, legyen az androidos vagy épp iOS, tehát Apple alapú. A kommunikálást itt egy speciális alkalmazás teszi lehetővé. Ha netán a hatókörön kívül kerül a tulaj a mobiltól, akkor a karkötő ezt jelezni fogja.

Az okos karpánt mindig képes követni az ember alvási ciklusát, és ideális időben ébreszti fel a tulajt. Sőt, ha esetleg hívás, üzenet, like vagy tweet érkezik a kütyüre, azt az okos karpánt egy vibrálással jelzi, amit egyből érzékelni lehet. A készülék akkor is nyugodtan alkalmazható, amikor a Walkman alkalmazáson keresztül zenét szeretne hallgatni a tulajdonos. Ezen adottságok miatt sokak kedvence ez.