Ilcsi csipkebogyó zselé szeborreás dermatitiszre

Ilcsi csipkebogyó zselé
Ilcsi csipkebogyó zselé

Kevesen gondolnák, azonban a társadalom nagyon nagy százaléka küzd az úgynevezett szeborreás dermatitisszel, ami a bőr gyulladását jelenti. Ez pedig a nagyfokú szárazsághoz, illetve hámláshoz vezet, amire az Ilcsi csipkebogyó zselé remek megoldás lehet.

Tulajdonképpen ennek a terméknek a csipkebogyó az alap összetevője, emellett pedig megtalálható benne a méz és a borsmentaolaj, ami a finom illata mellett, számos prioritást is rejt magában. Elsőként kell megemlítenünk, hogy a csipkebogyó az egyik legfontosabb természetben fellelhető C-vitaminforrás. A zselé ezáltal pedig erősíti a vérerek falait, képes szilárdítani a kötőszöveteket, illetve fokozni a szervezet ellenállását az esetleges fertőzésekkel szemben.

Továbbá, ahogy azt már fentebb is említettük, az Ilcsi csipkebogyó zselé gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik. Főként az olyan betegségekben szenvedőknek ajánlatos használniuk, mint amilyen az aknés, a hámló gyulladás. A zsíros bőrtípusra is alkalmas lehet az Ilcsi csipkebogyó zselé, hiszen képes szabályozni a faggyútermelést.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük