Infraszauna elérhető áron

Infraszauna jó áron

Úgy gondolhatná, amikor a vendégségben megpillantja a szaunát, hogy a vendéglátói igen jómódú emberek, akik adnak magukra. Viszont, aki egy kicsit is tájékozott ezen a téren, az nagyon jól tudja, hogy egy infraszauna nem is kerül olyan sokba, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk. Már 200.000 Forinttól be lehet szerezni egyet, aminek a beszereléséhez sem kell szakembereket fogadni.

Az infraszauna ugyanis előre gyártott panelek formájában érkezik, aminek az összeszereléséhez pontos tájékoztatást mellékelnek. Nem vesz igénybe tehát a beszerelés sem több energiát, mint egy lapra szerelt szekrény összerakása. Az összeállítás után, a hálózatra lehet csatlakoztatni, az erre kijelölt vezetékek segítségével.

Ez ugyancsak nem okozhat problémát, hiszen a magyar otthonokban lévő átlagos feszültség elég ahhoz, hogy hatékonyan üzemelhessen az infraszauna. A fogyasztás miatt sem kell fájjon a feje, hiszen egy teljes spektrumú infraszauna bemelegítéséhez nincs szükség többre 15 percnél, ami egyenlő egy nagyobb fogyasztású porszívó ugyanennyi idejű üzemeltetésének költségével.