Kék öltöny, barna cipő: de milyen legyen a zokni?

elite fashion
Elite Fashion

Tény, hogy a férfiak is szeretnek vonzóan megjelenni bárhol, de nagyon gyakran előfordul, hogy a párjuktól kérdezik meg, mit vegyenek fel, illik-e az ing az öltönyhöz, a zokni a cipőhöz és egyáltalán, milyen a megfelelő összeállítás? Persze, mi, nők, ilyenkor tanácsokat adunk a legjobb tudásunk szerint, de vannak szakszerű tippek is. Az Elite Fashion szerint nehezen lehet mellélőni egy jól összeállított kék öltöny szettel.

Ez a ruházat nem hiányozhat egyetlen férfi ruhásszekrényéből sem, mert legyen szó ünnepi eseményről, üzleti tárgyalásról vagy randevúról, mindegyikre megfelel. Persze felvetődik a kérdés, hogy barna színű bőrcipő passzol-e a kék öltönyhöz? Igen, tökéletesen illik hozzá, ugyanis nagyon jól harmonizál a kék öltönnyel.

Ha a zokni kiválasztásában akadna el az úr, tudnia kell, hogy a kék szín mellett érdemes döntenie. Fontos ugyanakkor, hogy barna színű kiegészítőket válasszon a cipőhöz, mint például a barna öv, óraszíj, karkötő. Az összhang csak így lesz tökéletes, a megjelenés pedig kifogástalan. Tehát, ha ellenállhatatlan kinézetet szeretne, akkor feltétlenül így válasszon ruházatot és tartozékokat! Nem lesz nehéz dolga, mert a kék öltöny igazán sokoldalúan kombinálható, olyan alapdarab a férfiaknál, mint a nők gardróbjában a kis fekete ruha.

Stílusos és könnyen párosítható nemcsak a barna színnel, hanem számtalan mással is. Egy sorozat ötletet kaphat az elitedivat.hu weboldalon, érdemes átböngésznie ezeket a tippeket. Ugyanakkor meg is vásárolhatja az óhajtott öltönyt és minden hozzávaló kiegészítőt, így nem szükséges a fizikai üzleteket rónia külön minden darabért. Kellemes atmoszféra, figyelmes és szakszerű kiszolgálás az, amiben része lesz az Elite Fashion üzletében.

Az üzlet kollekciójában helyet kapott öltönyök szabása naprakész, fiatalos, ezért mostanában a szűkebb szárú nadrágokra fókuszálnak, a divatos, karcsú sziluett érdekében. Az öltönyházból megvásárolható öltönyök magas színvonalú matériákból készültek, kényelmes viseletet biztosítanak.