Keresse a gipszkartont a terméklistán!

Tovább a termékekre!
Tovább a termékekre!

Az ember mindig szerette a természetet és szívesen alakította át az általa adott anyagokat a saját hasznára. A fa az egyik legrégebbi építőanyag, ami a könnyű megmunkálhatósága miatt, gyakran használt alapanyag, még a mai modern korban is. Ha a familia.hu honlapra belép, tovább a termékekre kattintva, széles terméklistát talál.

A Famánia Telephely nemcsak a faépítőanyagok raktára, itt tulajdonképpen a modern és a klasszikus technológiák finom ötvözetére talál a vásárló. A tatarozási munkálatok során, gyakran van szükség gyorsan elkészülhető válaszfalakra, ezekben pedig remek segítség a gipszkarton által kínált módszer.

A gipszkarton segítségével órákon belül lehet újra szabdalni a belső teret, mindezt minimális befektetéssel. A gipszkartont lehet fa vagy fém tartószerkezetre is felfogni, csavarozással pillanatok alatt elkészülhet a kívánt választóvonal. A kitűnő szigetelés érdekében, a tartószerkezetet érdemes szigetelő anyaggal bélelni. Ha érdekelné ez a technológia lépjen tovább a termékekre, a famania.hu honlapon!