Különféle betegágy kapható

betegágy
Betegágy

Sajnos, néha az orvostudomány nem terjed odáig, hogy meggyógyítson bizonyos komoly betegségben szenvedőket, így ezeknek a betegeknek életük végéig gondozásra van szükségük. Az otthonukban történő ápoláshoz betegágy használata javasolt, aminek a kiválasztása rendkívül felelősségteljes feladat, amikor sok szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy a megfelelő típus kerüljön megvételre.

Elsődlegesen mérvadó információ a beteg állapotának súlyossága, mert merőben más bánásmódot igényel, a viszonylag könnyen mozgó és egy teljesen mozgásképtelen személy, ami érvényes a nélkülözhetetlen eszközök, kellékek terén is. Rendkívül fontos még a betegágy mozgathatóságának mértéke és annak automatizáltsága.

Vannak szituációk, amikor nem elvárás az elektromosan irányítható, mert számtalan módon mozgatható, beállítható ágyszerkezet, más élethelyzetek pedig éppen ezt az irányíthatóságot igénylik. Ha már szükséges a betegágy, akkor válasszuk a leginkább megfelelőt, például a harmoniagyogyaszat.hu webáruházból!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük