Kutya kinézetű járássegítő játék

járássegítő játék
Járássegítő játék

Amikor egy kisbaba megteszi élete első lépéseit, a családnak ez nagyon nagy dolog, az eseményre pedig sok év múlva is szívesen emlékeznek a szülei. De megtörténhet, hogy ez a monumentális pillanat elég sokáig várat magára, viszont ha egy járássegítő játék áll előtte, a kicsi valószínűleg ösztönösen tolni kezdi maga előtt, tehát lépegetni kezd utána.

Minden bizonnyal ezután már nem fogja előnyben részesíteni a csúszva-mászva járást, hanem bevállalja a két lábon járás rizikóit. Nagyon aranyos járássegítő játék a jatekotthon.hu webshopból megvehető Fisher Price elnevezésű tanuló kutyus, ami a növekvő baba tökéletes társává válhat rövid időn belül.

Aktív tevékenységet kínál az ülő apróságoknak, sok bátorító kifejezést és támogatást kínálva nekik. Amint a pici felfedezi és aktiválja a zenét és a kifejezéseket a gombok megnyomásával, az már mindenképpen felkelti a kíváncsiságát és az érdeklődését. Ráadásul a kutyákat is nagyon szeretik, tehát ez a járássegítő játék igazán kitűnő választást jelent számukra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük