A legolcsóbb kütyük közé tartozik az okosóra, ezért szeretik ennyire

Okosóra

Az óra kiemelkedik az olyan eszközök közül, amelyek végigkísérték a történelem folyamán az embert. Számos fajtáját feltaláltuk már: napórát, homokórát, virágórát, zsebórát, toronyórát, karórát, Hold- és csillagórát, végül pedig az okosórát, amiből bő választékot találunk a Diszkontdepo webáruház oldalán.

Ide kattintva számos hasznos információt lehet olvasni erről a modern találmányról, ami nemcsak időmérésre alkalmas, hanem olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően könnyebbé és egyszerűbbé válik az életünk. Hogy melyek ezek az funkciók?

Nos, az egyik legfontosabb képessége, hogy Bluetooth összeköttetés segítségével kapcsolatot tart fent a mobiltelefonunkkal, aminek eredményeképpen jelzi, hogyha hívásunk vagy üzenetünk érkezik. Sőt, rajta keresztül, akár hívást is kezdeményezhetünk. Ide kattintva, erről is bővebben tájékozódhatunk. Ugyanakkor ez a kis modern szerkezet, arról is gondoskodik, hogy a telefonunkat ne lopják el, ugyanis jelzi, hogyha a Bluetooth összeköttetéssel hozzácsatlakoztatott mobiltelefon hatótávolságon kívül kerül.

Igazán nagy előrelépés volt, amikor sikerült olyan telefonokat a piacra dobni, amelyeken már zenét is lehetett hallgatni. Ide kattintva megtudhatjuk, hogy az okosórák már zene lejátszására is alkalmas, ugyanis SD kártyával bővíthető a belső memóriára, így számos zenét tölthetünk fel rá és kocogás vagy egyéb tevékenységünk során olyan számokat hallgathatunk, amiket kedvelünk. Ezen webáruház oldalán, ide kattintva az okosórák részlegére, olyan részleteket is megtudhatunk, amelyekről eddig talán fogalmunk sem volt.

Ilyen például, hogy ezek az okosórák az egészséges életvitelben is segítségünkre vannak. Hogy miként? Egyszerűen olyan funkcióval is rendelkezik, ami méri a megtett távolságot és számolja a megtett lépéseinket, sőt, arról is pontos információt biztosít számunkra, hogy hány kalóriát égettünk el egy bizonyos fizikai gyakorlat végzése során. Ide kattintva láthatjuk, hogy a Diszkontdepo nemcsak nagyszerű termékeket forgalmaz, hanem mindezt elérhető áron teszi.