LEO szivattyú locsolórendszerekhez, kutakhoz

LEO szivattyú
LEO szivattyú

A locsolórendszerek ma már mindennapos elemei a magyar kerteknek is. Ezek hibátlan működéséhez több dolog is hozzájárul, mint például a szivattyú. A LEO szivattyú közkedvelt terméke a gazdaboltoknak, amit egyre több kerttulajdonos választ egy házi vízmű megvásárlását követően. Ennek az a magyarázata, hogy temérdek felhasználási móddal rendelkezik.

Az egyik pontosan a locsolórendszer tökéletesítése, de kiválóan alkalmas háztartási használatra, fúrt és ásott kutakhoz egyaránt. A vásárlók persze joggal teszik fel a kérdést, hogy milyen teljesítményű szivattyút érdemes vegyenek. A nagyobb teljesítményű LEO szivattyú egy kisebb gazdaságot is képes vízzel ellátni, míg a kisebb berendezés inkább háztartási alkalmazásra ajánlott.

A parasztplaza.hu webáruházban többféle termék közül lehet válogatni, így helyet kap például az önfelszívó, felszíni elektromos LEO szivattyú, ami kiváló a víz kiemelésére a kutakból, kerti öntözőrendszerekhez, házi vízellátáshoz, továbbá alkalmas tiszta víz vagy ehhez hasonló mechanikus és kémiai szennyeződésektől mentes folyadék továbbításához.