Mágnestábla modern állvánnyal

mágnestábla
Mágnestábla

Egy modern, mindennel felszerelt iroda nem nélkülözheti a Whiteboard kiegészítőt sem, hiszen ez kiváló szemléltető eszköz. Bármikor szükség lehet a mágnestábla használatára és jó, ha kéznél van. Ugyanakkor az oktatásban is előszeretettel alkalmazzák, valamint céges prezentációkon.

A store11.hu webáruház eladásra kínált mágnestábla modelljei magas minőséget képviselnek és alumíniumkerettel vannak ellátva. Köszönhetően a mágneses tulajdonságának, különféle külső elemeket is egyszerűen lehet rögzíteni ezekhez. Például a tábla alján található polcra tehetjük a táblafilceket és a törlőeszközöket. Több méretben vásárolható meg innen a mágnestábla, tehát olyat választhat, amelyiket a legtökéletesebbnek tart. Teljes felszereléssel kapja meg a terméket, sőt, állványt is vásárolhat hozzá.

Vannak a kínálatban olyan mágnestábla típusok is, amelyeket most 20%-os kedvezménnyel lehet beszerezni. Ki kell használni ezt az opciót, mert így pénzmegtakarításra is lehetőség adódik. Az árát pedig akár online is kifizetheti, ahogy Önnek megfelel.