Miért használjunk szemránckrémet?

szemránckrém
Szemránckrém

Huszonéves korban aligha aggódunk az arcunk kinézete miatt. Aztán belépünk a harmincas ajtón és egyre többször kerül szemránckrém a kosarunkba. Sokan azt hiszik, hogy az egyszerű arckrém is megteszi, de ezt csak azért mondják, mert még nem próbálták ki az innovatív megoldásokat.

A szemünk alatti bőr sokkal érzékenyebb, mint mondjuk az orrunk hegye vagy a homlokunk, így egyáltalán nem mindegy, hogy mit kenünk rá. A koreai hölgyek ezt mindennél jobban tudják, így akár profiknak is hívhatjuk őket, főleg, ha az arcápolásról van szó. Vásárlás előtt azt is fontos tudni, hogy a krémek ára szintén attól függ, hogy a test melyik részén akarjuk használni.

Így teljesen érthető, hogy a szemránckrém sokszor dupla annyiba kerül, mint a hagyományos termékek. Ha ehhez azt is hozzávesszük, hogy milliliterben is sokkal kevesebbet kapunk, akkor úgy is érvelhetnénk, hogy felesleges megvásárolni. Ilyenkor mindig gondoljunk arra, hogy csak pár cseppre lesz szükség, hiszen a szemünk alatti bőr sokkal kisebb, mint az arcunk többi része.