Nagy térfogatú a vontatott permetező

vontatott permetező

A növénytermesztés több különböző szakaszból áll, amiket érdemes nagy hatásfokkal elvégezni, ha azt szeretnénk, hogy a termény jól fejlődjön. A megszokott mód az, hogy a talaj egy előkészítésen esik keresztül, majd jöhet a vetés. Gyakran még a kelés előtt a vontatott permetező révén kijuttatják a gyomirtót vagy lombtrágyát a területre.

Természetesen, ahogy haladunk előre az időben a feltételek újból megkövetelik a vegyi anyagok jelenlétét, ugyanis a kártevők nem tétlenkednek. Egy monokultúrában a betegségek hihetetlenül gyorsan terjednek. A vontatott permetező fontossága tehát megkérdőjelezhetetlen. A gyakran több 100 vagy 1000 liter térfogattal rendelkező kialakításban hektárokra elegendő készítmény keverhető be.

Fontos, hogy maximalizálni tudjuk a hatásfokot, ezért igyekezzünk olyan típust választani, amelyik a leginkább alkalmazkodik a kialakult igényeinkhez! A gigafarm.hu weboldalon többféle vontatott permetezőt megismerhetünk. Döntsünk okosan és aknázzuk ki a képességeit. Történjen szakszerűen az alkalmazása!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük