Nagyon profi az alumíniumvágó körfűrészlap

SDS vésőszár
SDS vésőszár

Vakolatbontás, betonvésés, faláttörés. Ezek mind olyan feladatok, amelyek nagy erőfeszítéssel, sok idővel és komoly munkával járnak. Természetesen, ha a profi gépbe be van stabilan illesztve az SDS vésőszár, akkor rögtön egyszerűbbé válik a helyzet.

Akinek fontos a magas minőség, a Bosch termék mellett dönt, hiszen ezzel gyorsan és hibátlanul lehet dolgozni. Az SDS vésőszár nem csupán a nagyobb építkezésekkor, hanem a kisebb felújításokkor is egy elengedhetetlen tartozék lehet. Ennek hiányában a vésés, vakolatbontás vagy betonvésés egy rémálom lehet.

De miért pont a Bosch? Aki ismeri a brandet, az tudja, hogy ez évek óta egyet jelent a magas minőséggel. Pontosan így van ez az SDS vésőszár esetében is. Egy nagyon modern tartozékról van szó, amire bizonyíték az egyedi edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás.

Ez a két tényező már a gyártásnál megalapozza a profi munkavégzést. Az SDS vésőszár esetében nem lehet megfeledkezni az RTec technológiáról sem, ami a reflexiós zónának köszönhetően a visszaütési energiát ütési erővé alakítja, ezzel nagyobb lemunkálást biztosítva a hagyományos vésőkhöz viszonyítva.

Csempebontásnál, vakolat eltávolításnál remek teljesítményre képes a sima lapátvéső. Az új kellék kétszer olyan hosszú lapáttal rendelkezik, mint a régi. Ez pedig azt jelenti, hogy az élettartama is megnőtt. Amikor pedig, az alumínium vágására kerül sor, az alumíniumvágó körfűrészlap a befutó.

Itt is a Bosch mellett érdemes dönteni. Ott van például az Expert for Aluminium tartozék, amelyik az akkus berendezéseknél válik be a legjobban. Miért? Mert ez maximálisra növeli az akkumulátoros fűrészek üzemidejét, a roppant vékony alaptest miatt. Továbbá csökkenti a súrlódást és az anyageltávolítást.

Az alumíniumvágó körfűrészlap ezért is járul hozzá a kevesebb energiafogyasztáshoz. Ezért az akkut nem kell annyiszor tölteni. Említést érdemel még az alumíniumvágó körfűrészlap MicrotecQ fogazata, ami a Bosch saját fejlesztésű megoldása. Az alumíniumvágó körfűrészlap extra finomságú és tartós keményfém fogakkal bír, amik hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz.