A nehézfémek a szervezetben kimutathatóak a biorezonanciával

Nyirokrendszer tisztítása homeopátiával

Szervezetünket számos külső káros hatás éri az életünk során. A nehézfémek a szervezetben több panasznak állhatnak a hátterében. Számos kellemetlen tünet mögött nem is sejtjük, hogy valójában az okozza, hogy a testünk megtelt a káros fémekkel. Honnan tudhatjuk, hogy ezzel a problémával állunk szemben? Mik lehetnek a legfőbb tünetek? A nehézfém allergia tulajdonképpen egy tünet-együttes, ami arra utal, hogy nehézfém mérgezés történt.

A folyamat lényege, hogy a felgyülemlett nehézfémek megbénítják a sejtek anyagcseréjét, aminek következménye a sejtek pusztulása. Ezek elsősorban a két kiválasztó szervben, a májban és a vesében raktározódnak el, ahol meglehetősen nagy pusztítást végezhetnek. A nehézfémek a szervezetben sajnos egyéb szervekben is okozhatnak károkat, mint a szív és az agy, valamint gyengítik az immunrendszert. A jó hír azonban, hogy tehetük az ellen, megszabadíthatjuk a szervezetet ezektől a káros anyagoktól, mégpedig méregtelenítéssel.

Erre a megfelelő módszer a biorezonancia, ami egyrészt megállapítja, hogy vannak-e nehézfémek a szervezetben, milyenek és mely szerveken vannak lerakódva, valamint a méregtelenítésben is segítenek. Bizonyára sokszor hallottunk már a nyirokrendszerrel kapcsolatos témákról, vagy a nyirokrendszer tisztítása homeopátiával szintén megoldható. Először is essen pár szó arról, hogy mi a nyirokrendszer! Az immunrendszer részeként, fő feladata a fertőzések és a betegségek elleni védelem. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy fontos része a szervezetünknek.

A nyirokrendszerben felgyülemlett mérgeket időnként ki kell takarítani a testünkből, hogy a funkcióit továbbra is tökéletesen töltse be. Ha már megemlítettük, lássuk miként működik a nyirokrendszer tisztítása homeopátiával! Mielőtt bonyolult dolgokra gondolnánk, a megoldás ott van a konyhában, hiszen a citromkúrával nagyon pozítiv eredményeket lehet elérni. Természetesen még mást is tehetünk a nyirokrendszer tisztítása érdekében, mint a helyes táplálkozás és testtartás vagy a biorezonancia.