Nem okoz nehézséget a gurulós állványok szállítása

gurulós állványok
Gurulós állványok

Az építőiparban, a hatékony munkavégzés érdekében számos kiegészítő alkalmazható. Ezek közül gyakran nélkülözhetetlenek a gurulós állványok. Az épületek nagy belmagasságú belső tereinek mennyezeti és oldalfali munkálatai esetében, hatékonyan használhatóak ezek az eszközök.

Azáltal, hogy egyszerűen szállíthatóak és összeszerelhetőek, valamint könnyen mozgathatóak, az építkezés illetve a felújítás során gyorsabbá, biztonságosabbá teszik a munkálatok végzését. A gurulós állványok használatának előfeltétele, hogy a helyszín terepviszonyai megfelelőek legyenek, vagyis szükség van arra, hogy a terep síkja egyenletes és főképp vízszintes legyen.

Megfelelő környezeti feltételek mellett, kültéri építkezés esetén is hatékonyan alkalmazható, amennyiben figyelembe veszik a kivitelezők azt, hogy a gördülő alkatrészek szempontjából fontos a terhelhetőség és a burkolat típusa. A menetes kerekek a fékezhetőségük révén, lépcsőzetes terepen is lehetővé teszik a munkavégzést. A gurulós állványok helyes kiválasztásához szakértőkre van szükség.

Print Friendly, PDF & Email