Nemcsak fényez a bútorlakk

Bútorlakk

Sokaknak fejfájást okozott már, hogy egy hirtelen jött eső vagy véletlenül felborított vizes pohár tönkretette a szépen megmunkált fabútort, amit nem festettek le, a szép mintázata miatt. A színtelen bútorlakk megvédheti kedvenc darabjainkat a váratlan balesetektől úgy, hogy közben a fa eredeti színe és mintázata sem tűnik el.

A bútorlakkal ellenállóbbá varázsolt bútorokat nyugodtan használhatjuk a kertben, hiszen nem kell félnünk az esőtől és a szennyeződéseket is nyugodt szívvel lemoshatjuk róluk, mert a lakkozás után már nem tehet kárt benne a víz.

Ennek ellenére, azok se szomorodjanak el, akik már unják a természetes famintázatot, mert a vizes bázisú lakkok könnyedén színezhetőek, ezzel a szín mellett védőréteggel is ellátja a lakás berendezésének bármelyik darabját.

A lakkok megtalálhatóak matt, magas- és selyemfényű verzióban is. Tudni kell, hogy a mattot csak beltéri, a másik kettőt pedig kültéri bútorok esetében is alkalmazhatjuk. Védje Ön is bútorlakkal a berendezését, hogy tovább használhassa!