Népszerű a full spectrum infraszauna

Infraszauna
Infraszauna

A napsugár áldásos hatását több módon próbálják utánozni úgy, hogy közben a károsakat kivédjék. A Nap sugárzásának teljes spektrumát, jelenleg leginkább az ún. full spectrum típusú infraszauna adja vissza.

Az IR-A, IR-B és IR-C tartományokból jövő hő, a bőr különböző mélységeit melegíti fel, aminek köszönhetően intenzívebb az izzadás. A sárgás színű lap alakú melegítőcső a jellemzője ennek az infraszauna típusnak. A kabinban nem lesz túl meleg, a kifejtett hő a sugarak bőrrel való ütközéséből ered.

Ezért nincs szükség arra, hogy az egész kabint forróra fűtsék, elég csak a sugárzó elé ülni. Ez megtakarítást is eredményez. Vásárlóink gyakran kérik, hogy kombináltan szereljük be mind a két típusú sugárzót mivel ezzel tökéletesebb hatást érhető el.

Aki infraszauna vásárlását tervezi, valószínűleg hosszabb ideig szeretné azt használni, ezért minél tökéletesebbre kéri. Az egyik hősugárzó nagyobb területen hat, a másik pedig mélyebben. Jelenleg ez a leghatékonyabbnak és legeredményesebbnek ismert módszer.