Összteleszkópos kerékpár a nehéz terep meghódítására

összteleszkópos kerékpár
Összteleszkópos kerékpár

Az aszfalton suhanni egy igazán gyors biciklivel, minden kétséget kizárón fantasztikus élmény, de sokaknak mégsem ez az a vágyott időtöltés, amit keresnek. Számukra már remek áron elérhető az összteleszkópos kerékpár, ami egyedi elektromos rásegítésével ledönti a korlátokat. Amikor terepre megyünk, jó, ha a jármű többet tud adni, mint egy statikus vázzal szerelt típus.

A fokozott rázkódás nagyon kellemetlen állapotokat teremthet, viszont a rugós tag, ami az összteleszkópos kerékpár lényegét adja, elnyeli ezeket a mozgási energiákat. Ennek eredménye, hogy míg a kerekek nagyon keményen megdolgoznak a változó terepviszonyok között, addig az ülés viszonylag stabil tartásban marad.

A derék sem lesz terhelve, ezzel is óvva az egészségünket. Az egyedi kialakítás ugyanakkor leblokkolható, aminek keretében az összteleszkópos kerékpár ugyanúgy használható a teljesen sima úton, mint egy merev villás kivitel. Az ebikeszalon.hu jóvoltából többféle típus között válogathatunk, így az elvárásokat leginkább kielégítő kétkerekű fog a birtokunkba kerülni, amivel öröm lesz tekerni.