Professzionális segítség a Motta tamper

motta tamper
Motta tamper

Mind az otthoni, mind a munkahelyi kávézási szokásokra igaz, hogy azok, akik komolyan foglalkoznak vele meglehetősen szigorú szabályokat követnek. Annak érdekében, hogy az adott kávébabból a lehető legtökéletesebb kávé szülessen, sok mindenre oda kell figyelni.

A különböző méretekben kapható alumíniumból készült Motta tamper professzionális szintre emeli a tömörítést. Hiszen a remek eszpresszó elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy pontosan 20 kg erővel tömörített őrölt kávé kerüljön a kávéfőző karjába. A Motta tamper ebben jelent hatalmas segítséget, hiszen nem könnyű ekkora erőt kifejteni. A 350 gramm alumínium alapanyagának és kézre illő markolatának köszönhetően, jelentősen megkönnyíti ezt a feladatot.

Ahhoz, hogy a megfelelő Motta tamper kerüljön megvásárlásra, érdemes előtte lemérni a kávéfőző átmérőjét, hogy tökéletesen illeszkedjen. Nem érdemes ezt a lépést elhanyagolni. Egyértelműen érezhető a különbség a megfelelően tömörített és a hiányos kávé között. Jelentősen befolyásolja az állagot, erősséget és az ízélményt is.