Rövid és hosszú bőrhatású nadrág

bőrhatású nadrág

A bőrből vagy bőrutánzatból készített ruhaneműk mindegyike divatos minden időben. Itt nemcsak a dzsekikre gondolunk, hanem a nadrágokra is. Igen vagány megjelenést kínál a bőrhatású nadrág minden hölgynek, persze csak akkor, ha az alkatának megfelelő modellt választja.

Amikor erről a ruhadarabról van szó, a legtöbben a hosszú nadrágokra gondolnak, pedig vannak nagyon csinos rövid modellek is. A miniboxshop.hu online üzlet polcain szerepel a SOFT rövid bőrhatású nadrág fekete és világos színben egyaránt. Ez az a modellt, ami a késő őszi, kora tavaszi időszakban is viselhető harisnyával, mert kellőképpen melegen tartja a testet.

Finom és puha tapintású, magasabb derekú fazon optimális szárhosszúsággal. Farmeringgel, egy rövid bőrdzsekivel ideális kinézetet biztosít ez a modern ruhadarab. Természetesen a webshop kínálata rendkívül gazdag, nagyon sok bőrhatású nadrág található a termékpalettán, amelyeket kifejezetten kedvező áron vásárolhatunk meg. Érdemes innen beszerezni az elegáns darabokat.