Samsung telefontok a stílusos védelem

Samsung telefontok

Még mindig hódítanak azok a Samsung telefonok, amelyeknek hatalmas a kijelzőjük. Ezért sokan az olyan Samsung telefontok védelmét választják, amelyiknek elöl is van borítása. Ezeknél hátra kell nyitni az előlapot, mint egy könyvet, ha hozzá szeretnének férni a kijelzőhöz. Ennek ellenére mégis nagyon szeretik az ilyen kialakítású tokokat, mert az előlapon általában van egy ablak kialakítva, ahol az órát és a bejövő hívásokat is könnyedén láthatják.

Tehát nem kell állandóan nyitogatni azért, hogy megnézze keresték-e. Az előlap pedig a képernyőt is védi egyben. Ezzel megspórolja a drága üvegfóliákat és a kezével az eredeti képernyőhöz érhet hozzá. Sokan ugyanis idegenkednek a fólia műnek ható tapintásától.

Inkább az üvegfelületen szeretnek matatni. Ez a Samsung telefontok úgy helyezhető fel, mint a többi, hiszen a hátlaphoz csatlakozó részen egy méret-azonos kemény sarkakkal ellátott részt talál, ahová bepattinthatja a készüléket. Ugyanitt rés található a kamerának, hogy a képkészítés ne ütközzön akadályba.