Scitec protein szelet értékes összetevőkkel

Scitec protein szelet
Scitec protein szelet

Azok a személyek is, akik intenzíven sportolnak vagy éppen fogyókúráznak, megkívánnak néhanapján egy kis édességet, de a legtöbben a céljuk elérésének érdekében lemondanak róla. Pedig ennek nem muszáj így lennie, mert a Scitec protein szelet alacsony cukortartalommal rendelkezik, tehát nyugodtan fogyasztható edzés előtt vagy után, illetve reggelinek is nagyon jó.

Tehát ezek a termékek fölösleges cukorbevitel nélkül biztosítanak energiát a szervezetnek. Tökélyre kifejlesztett íz-kombinációjukkal bizony nassolásra is csábítanak a Scitec protein szeletek. Mivel mégis energiaszeletről beszélünk, minden esetben figyelembe kell venni a kalóriatartalmukat is!

Ebéd utáni desszertnek kiváló, a bennük található értékes fehérjék által hatékonyan járulnak hozzá az izomzat és a csontozat normál állapotának a fenntartásához. Fogyókúrázóknak azért jó a Scitec protein szelet, mert a fehérjék hosszú ideig jóllakottságot eredményeznek, így nem lesz éhes. A scitecgyor.hu webáruházból lehet megvenni ezt a terméket.