Sokszor csak a folyékony fólia válik be

folyékony fólia

A vízszigetelés a megfelelő alapanyagok nélkül nagyon nehéz vagy épp teljesen lehetetlen. Szerencsére a megfelelő folyékony fólia segítségével mindez egyszerűen megoldható úgy, hogy közben adott a kiváló minőség. Aki extra gyors és profi vízszigetelést keres és nincs ideje sokat várni a burkolással, az kötelezően a felujitaswebaruhaz.hu produktumát kell válassza.

A Mapei Mapelastic Aquadefense folyékony fólia kiváló választást jelent nagyon sok mindenkinek, hiszen ez egy rendkívül gyorsan száradó, rugalmas kellék. Sokan ezt kenhető szigetelés néven ismerik. A folyékony fólia mellett szól, hogy nyugodtan alkalmazható beltéren és kültéren is. Nagy előnye még az, hogy a használat után 4 órával már lehet is rá burkolni.

A termék 3,5 mm repedés áthidaló képességgel rendelkezik. Ez felhasználható kerámia burkolólapok, kő vagy mozaik lapok fektetése előtt, illetve megállja a helyét erkélyek és teraszok, fürdőszobák, zuhanykabinok és persze mosóhelyiségek esetében is. A folyékony fólia szaunák és általában a nedves környezetű helyiségek vízszigetelésére maximálisan beválik.