Steiger erőgép, a földművlelés szerelmeseinek

Steiger traktor
Steiger traktor

Bizonyára minden férfi álmodott még kisgyermekként arról, hogy egy hatalmas traktort vezet. A kiemelkedő Steiger márka esetében azonban ez nemcsak a kisfiúk álma, hanem a képzett mezőgazdászoké is.

Az eredetileg amerikai cég erőgépei egyszerűen hatalmasok, mind strapabíróságban, mind méretben és ma már elegáns piros-fekete színben készülnek. Rengeteg kiemelkedő darabot sorolhatunk fel tőlük, azonban a Case IH traktor az, ami magasan viszi a prímet.

A gépről tudni kell, hogy példánytól függően körülbelül 370-620 LE-vel rendelkezik, amit a 6 hengeres common-rail turbós motor biztosít a számára.

A 18-24 tonnás önsúlyú Steiger traktorban, többek között olyan professzionális megoldásokkal találkozhatunk még, mint a 16/2-es powershift váltó, valamint az elektromos szelepek. A munkásoknak pedig a tökéletes kényelmet a légrugós üléssel ellátott rugózó kabin szolgáltatja. Ami pedig csak tovább növeli a komfortot, ezáltal pedig a munka szeretetét, az a légkondicionáló és az automata kormányzás lehetősége.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük