Tényleg lehet még számlás albérletet találni Budapesten?

Vannak olyan helyek, ahol adnak számlát
Vannak olyan helyek, ahol adnak számlát

Mindenki szeretne egy kis plusz bevételre szert tenni, hiszen az mindig jól jön, ezért sokan igyekeznek a lakásuk egyik szobáját vagy a tulajdonukban lévő ingatlanokat bérbe adni. Nyilván nem feltétlenül szerződéssel, mert sokan úgy gondolkodnak, hogy az túl sok kötelezettséggel járna együtt, mint például az adózás, amit ha csak lehet, akkor el kell kerülni. Habár valóban elenyésző a számlás albérletek száma Budapesten, vannak még olyan helyek a városban, ahol szerencsével járhat. Az egyik ilyen a www.alberletbudapest.hu internetes felület. Ide fellépve megtekintheti a bérelhető lakásokat és szobákat.

Ne aggódjon, mert a képek a valóságot takarják! Ugyanezek a körülmények fogadják majd akkor is, ha majd elmegy és személyesen tekinti meg az albérleteket. Vagyis itt nem árulnak zsákbamacskát. Ami igazán nagyszerű és talán szokatlan, mondhatni kivételes hír, hogy a lakások kulcsait a Professional Premium Property Zrt. nevű cég (ugyanis e cég tulajdonában vannak a lakások) munkatársai csakis bérleti szerződés aláírása és a bérleti díj befizetése után adják át. Amint e két lényeges lépést sikerült megtenni, attól a pillanattól már be is költözhet az albérlő. A befizetett összegről mindig kap egy számlát az albérlő, így igazolni tudja, hogy eleget tett a szerződésben rögzített feltételeknek. Ugyanakkor, az így kapott számlával lakhatási támogatást is igényelhet, ami nyilván még inkább lecsökkentik, az amúgy fővárosi viszonylatban elfogadhatónak mondható lakásbérlési költségeket.

Tehát igenis vannak még megbízható tulajdonosok, akik igyekeznek a törvény előírásainak eleget téve kiadni a lakásokat, ezzel nemcsak egy jó kis kuckót, hanem egyben biztonságot is garantálva az ügyfeleknek. Talán ez hiányzik leginkább más albérletek esetében. Amennyiben megtetszett a fenti internetes felületen látott lakások valamelyike, vegye fel az említett cég munkatársaival a kapcsolatot, akik további információkkal szolgálnak! A linkre kattintva megtalálja az elérhetőségüket is, ahol készségesen segítenek a munkatársak.