Tudnivalók a körömlakkok használatáról

körömlakkok
Körömlakkok

Akik szép körmökkel rendelkeznek és szeretik saját maguknak készíteni a manikűrt, azok az akciosillat.hu webáruházban minden kelléket beszerezhetnek. A körömlakkok választékát illetően, számtalan szín közül lehet választani. Használata az ápoltság érzetét kelti, valamint a stílustól függően trendi, elegáns külsőt kölcsönöz.

Korosztálytól függően, mindenki talál magának megfelelő színt, ami illik a jelleméhez és öltözékéhez. A körömlakk eltávolítása érdekében körömlakklemosót lehet használni, ami lehet acetonos vagy attól mentes. Manapság a gél körömlakkok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a használók körében. Tartós fedést biztosít, több tekintetben hasonlít a manikűrösök által használt gél lakkokra.

A tükörhatású körmökért a köröm púdert lehet alkalmazni. Fedőlakk, alaplakk szintén beszerezhető a tökéletes végeredmény érdekében. Körömlakkok használatakor fontos szempont, hogy milyen alkalomra viselné a színt, a nem kihívó, halvány színek minden napra megfelelnek, azonban a szikrázó árnyalatok inkább különböző eseményekkor válnak be.