Válassza Ön is a magán mentőszolgálatot!

magán mentőszolgálat
Magán mentőszolgálat

Az egészség sajnos nem örökkévaló. Gyakran az ágyban fekvő beteg hozzátartozóinak kell megküzdeniük a szállítás problémájával. Mi a teendő ilyenkor és mire számíthat valaki a magán mentőszolgálat szolgáltatásait igényelve? Az állami mentők ingyen szállíthatják a betegeket a kórházba, ha az egészségi állapota sürgős és szakképzett orvosi ellátást igényel.

Miután a kórházi kezelés befejeződött, az állam, mint mondják, mossa a kezeit és az ágyhoz kötött páciens kórházból történő elszállítása a rokonok gondjává válik. A magán mentőszolgálat ilyenkor segít! Mindig az ügyfelek rendelkezésére állunk és az általunk biztosított szállítás sokkal kényelmesebb környezetben zajlik, mint amit a kórházi utaztatás képes biztosítani.

A beteget szakképzett személyzet kíséri. Amikor egy erősen bátortalan vagy mozgáskorlátozott személyt kell szállítani felszerelés nélküli járműben, különösen egy hagyományos autóban, az nemcsak az egészségre, hanem az életre is veszélyes lehet. A magán mentőszolgálat kiutat jelent ebből a helyzetből.