Vezeték nélküli töltő otthonra és az autóba

vezeték nélküli töltő
Vezeték nélküli töltő

Ahhoz, hogy a telefonjainkat a legteljesebb mértékben ki tudjuk használni, prémiumminőségű kiegészítőkre van szükségünk. A BlitzWolf gondoskodott róla, hogy olyan vezeték nélküli töltő legyen a közelünkben, ami nemcsak kényelmes, hanem gyors és praktikus is.

Az eredeti kábelekkel az a gond, hogy sokszor tönkreteszik a telefonon a csatlakozót és néhányunkkal megesik, hogy vannak esték, amikor egyszerűen elfelejtjük elindítani a töltést. Eközben a WiFi-vel működő töltők úgy vannak kialakítva, hogy érintkeznek a telefonnal és azonnal megkezdik a töltést. Nekünk nincs más dolgunk, mint rátenni a készüléket a töltő lapjára.

Emellett választhatunk olyat is, ami egyszerre működik telefontartóként vagy olyan LED lámpaként, amit le lehet szerelni az esti pihenés érdekében. Vezeték nélküli töltő általában 10 W árammal szolgál, ami a legnagyobb akkumulátorral rendelkező telefonokat is gyorsan feltölti. Emellett léteznek olyan fajták, amelyek az autóban használhatóak, így nézhetjük a térképet, miközben tölt a telefonunk.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük