Volt már valakivel a Velencei Karneválon?

Velencei Karnevál
Velencei Karnevál

Pedig így van! Köszönhető ez a városban található rengeteg művészeti látványosságnak, na meg persze a karneválnak, amit február 22 és március 3 között szoktak megrendezni. Ilyenkor mindenki álarcot ölt és úgy megy ki az utcára, ahol tollászkodik, modellt áll, táncol vagy flörtöl. Mondhatni, hogy a karnevál ideje alatt valósággal egy nagy bulizó várossá alakul át a település, amit életében legalább egyszer át kell élnie minden embernek.

Erre ma már számtalan lehetőség van, hiszen csupán 760 kilométerre van Velence Budapesttől, így akár autóval is könnyedén megtehető ez az út, hiszen autópályán ez nem kerül annyira sok időbe. Azonban, ha valaki nem szeretne egy ekkora távolságot végigvezetni oda és vissza vagy nincs gépkocsija, akkor érdemes lecsapnia a velencei-karneval.hu weboldal által meghirdetett lehetőségek valamelyikére. Miről van szó? Tulajdonképpen 1 napos velencei kiruccanásról, ami pénteken este kezdődik az utazással Budapestről. Szombaton reggel megérkezés Velencébe, ahol különféle programokkal várják a vendégeket, majd pedig késő este hazaindulás, ami azt jelenti, hogy a forgalmi viszonyoktól függően, vasárnap reggel már vissza is érkeznek Budapestre. Tehát, úgy vannak összeállítva ezek a kiruccanások, hogy még szabadságot sem kell kivenni ahhoz, hogy eljusson Velence varázslatos városába a karnevál idején, ugyanis pénteken 22:00 indul a busz a Hősök teréről, így biztosan addigra mindenkinek véget ér a meló.

Annak függvényében változik a kiruccanás ára, hogy igényel szállást vagy sem szombat éjszakára. Amennyiben nem, akkor csupán 9,900 Ft az utazás ára, viszont szállással együtt már 25.900 Ft lesz a fizetendő összeg. Ez csupán az utazás (és szállás) költségét teszi ki. Ehhez még hozzájönnek a különféle programokra a belépők, tehát ajánlott, hogy aki részt szeretne venni egy ilyen kiruccanáson, vigyen magával még valamennyi pénzt. A belépők árairól a velencei-karneval.hu weboldalon többet tudhat meg. Gondolkodjon már most ezeken a lehetőségeken, hiszen meglepetésnek is szánhat egy ilyen kis utazást.