Az egyrészes fürdőruha sokak kedvence

Egyrészes fürdőruha

A nyári időszakban mindenki élvezi a strandon való pihenést és a szabadidőt. Ilyenkor roppant frissítő a hűs vízbe csobbanni, illetve kellemes a tengerparton napozni, esetleg olvasni, homokvárat építeni. Manapság már nemcsak bikiniben lehet lazítani, ugyanis egyre népszerűbb az egyrészes fürdőruha használata. A nők közül sokan szégyellik megmutatni a vastagabb részeiket, ezért szívesen alkalmazzák az említett fürdőruhát, hogy eltakarják vele az egyes testrészeket.

Szerencsére így a vastagabb nők is képesek élvezni a nyári napsütést anélkül, hogy folyamatosan aggódnának a külsejükért. Az egyrészes fürdőruha oly módon van kialakítva, hogy a női sziluettet meghosszabbítsa, ezáltal az egész alak karcsúbbnak fog tűnni. Ráadásul a lábakat is hosszabbnak mutatja, köszönhető ez a magasra szabott lábkivágásnak. Az egyedi szabásminták és a pántok díszítése ugyanolyan elbűvölővé teszik a viselőjét, mintha bikinit vett volna fel. Amennyiben úgy érzi, hogy van egy kis felesleg, amit még nem sikerült leadnia, az egyrészes fürdőruha sikeresen tünteti azt el.

A csíkos minták tovább fokozzák a karcsúságot, illetve az alapanyag nagyban befolyásolja a ruha rugalmasságát. Mindemellett pedig biztonságérzetet nyújt az úszás vagy a sportolás közben. Számos egyéb alakformáló öltözéket dobtak piacra, amiket nem feltétlenül a strandon, hanem a mindennapokban vagy egy-egy eseményre is fel lehet venni. Pontosan ilyen az alakformalo bugyi, ami egész idő alatt észrevétlen marad. Több fajtája is létezik, attól függ, hogy mit szeretne átalakítani. A legegyszerűbb változat az általános bugyihoz hasonlít, ami a csípőt és a feneket feszesíti.

Ezt követik az alsók, amelyek a combokat is képesek megváltoztatni. Az alakformalo bugyi továbbfejlesztett változata a karcsúsító fűző, amelyek a mell alatt végződnek és átalakítják a hast. Ezt leginkább estélyi ruhák alá szokták felvenni. Ráadásul manapság kaphatóak alakformáló body-k, amelyek szintén a teljes testet formázzák és még melltartóval is rendelkeznek. Legyen elégedett azzal, amit a tükörben lát és élvezze az alakformalo bugyi remek tulajdonságait!

Print Friendly, PDF & Email