Plasztikai sebészet Budapesten – Így néznek ki az árak

Dr. Falus plasztikai sebész

A szépészeti beavatkozásokról köztudott, hogy elég magas árat kell ezekért fizetniük a pácienseknek, mégis vállalják, ha valamelyik testrészükkel olyannyira nincsenek megelégedve, hogy az már az önbizalmukat is negatívan érinti. Az interneten megtaláljuk a plasztikai beavatkozások árait, amelyeket valószínűleg túl magasnak vélünk majd.

Egy másik opció lehet még Dr. Falus plasztikai sebész. A doktor úr az elvégzendő műtét árát kizárólag egy személyes konzultációt követően tudja megadni a páciensnek. A legelső vizsgálatért nem kell fizetni, az teljes mértékben ingyenes. Ennek során, a páciens megbeszéli a plasztikai sebésszel az igényeit, a szakember pedig mindig felhívja a figyelmet a természetes arányokra és ezeknek megfelelően döntenek a beavatkozásról.

Az operáció ára természetesen attól is függ, hogy milyen műtétet szükséges elvégezni. Az viszont kijelenthető, hogy az árak biztosan nem magasabbak, mint más intézményben, sőt! Ezt nem nehéz megtudni, csak jelentkezni kell egy konzultációra.

Elvégeztethető műtétek listája

Dr. Falus György plasztikai sebész nagyon sokféle szépészeti operációt végez, tehát bármilyen problémával nyugodtan fordulhatunk hozzá. A mellplasztikai kezelések közé tartozik a mellnagyobbítás, -kisebbítés, a mellfelvarrás, valamint a mellimplantátum cseréje.

Rendkívül gyakoriak ezek a beavatkozások, hiszen sok nő nincs megelégedve a kebleinek méretével, formájával, de nem ritka, hogy azok csúnyán megereszkednek, amit korrigálni kell. Továbbá, a plasztikai sebészet kategóriájába tartozik az ajak- és ráncfeltöltés, szemhéjplasztika, zsírleszívás, a has- és a férfi intimplasztika, a vádlinagyobbítás, illetve az intim kisajakplasztika. Ugyanakkor, vannak összetett műtétek is, amikre bizonyos esetekben szükség lehet.

Ezek közé sorolható a mellnagyobbítás mellfelvarrással, az implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással, mellfelvarrás hasplasztikával, valamint mellnagyobbítás hasplasztikával. A szakember mindegyik műtéti beavatkozást maximális profizmussal végzi és ennek köszönhetően az eredmény kifogástalan.

Információk a plasztikai műtétekről

A drfalus.hu portálon minden szépészeti beavatkozás részletesen, lépésről lépésre le van írva. Ebből a tájékoztatóból megtudhatjuk, hogy az adott műtét kinek ajánlott, de azt szintén, hogy milyen vizsgálatokra van szükség ezek elvégzése előtt. Arról is olvashatunk, hogy mennyi kockázatot rejt az adott operáció, ugyanis ez a kérdés minden leendő pácienst foglalkoztat.

Aztán informálódhatunk a beavatkozás menetéről is, vagyis megtudhatjuk, hogyan és mennyi ideig zajlik. Megtudhatjuk, hogy mennyi a műtét utáni regenerálódási idő, ami szintén lényeges sokaknak, mert nem mindegy, hogy mennyi ideig esnek ki a munkából.

A leírások azt is tartalmazzák, hogy érzünk-e majd fájdalmat az operáció után, ha igen, akkor meddig és melyek a szakorvos javaslatai a beavatkozást követő pár hétre, hónapra vonatkozólag. Aztán olvashatunk a plasztikai műtétek előnyeiről is, hogy milyen változást hozhatnak az életünkbe. Lényeges tájékozódni alaposan, mielőtt plasztikai beavatkozásra jelentkeznénk.