A pedikűr tanfolyam remek lehetőséget nyújt

Pedikűr tanfolyam

Azok a szerencsések, akik nemcsak kötelességből űzik a munkájukat, de szívvel-lélekkel, hivatásszerűen, elmondhatják magukról, hogy a hobbijukért kapnak fizetést. Az OKJ kézápoló és pedikűr tanfolyam különféle induló képzései várnak minden olyan kedves érdeklődőt, akik szeretné elsajátítani a szakma csínját-bínját.

A képzések rugalmas időbeosztásának hála, bárki részt vehet rajtuk, hiszen a rendezők tiszteletben tartják az egyéni igényeket, így azok, akik hétköznap tanulnak vagy dolgoznak, a hétvégéken megtartott oktatáson vehetnek részt. A rugalmasabb időbeosztással rendelkezőket viszont a szuper intenzív vagy a normál képzés várja.

Bármelyik oktatási formát választjuk, a képzés tartalmazza az elméleti és gyakorlati tananyagot egyaránt. A jelentkezéshez szükséges iratokat kötelező a pedikűr tanfolyam indulása előtt felmutatni, mint az érvényes üzemorvosi alkalmassági, befejezett 8 általános, illetve betöltött 18 életév. A képzési díjak magukba foglalják a regisztrációs-, tanfolyam-, vizsga- és tanulócsomag díját is.

Print Friendly, PDF & Email