Milyen nyílászárót válasszak? Fő szempontok összefoglalva

veka

Mivel nem kis kiadásról van szó, ezért nagyon alaposan meg kell fontolni, hogy milyen márkájú, minőségű műanyag nyílászárót választunk, ha szeretnénk a régieket kicserélni. A megfelelő műanyag ablak kiválasztásának szempontjai közül az egyik legfontosabb az anyag minősége és tartóssága.

A veka.hu weboldalon bővebben is kifejtik ennek a jelentőségét. A műanyag ablakok rendkívül népszerűek manapság, hiszen könnyen karbantarthatók, a hő- és hangszigetelő képességük kiváló, valamint a különböző lakások stílusába is könnyen beilleszthetők.

Amikor műanyag ablakot választunk, fontos figyelembe venni a típusát is. Például dönthetünk fix vagy nyitható ablakok között, attól függően, hogy milyen funkciót szeretnénk, és milyen mértékű szellőzést igénylünk. A műanyag ablakok kialakításával kapcsolatban fontos a megfelelő záródás és szigetelés, hogy ne engedjen be hideget vagy meleget a lakásba.

Egy másik fontos szempont az árnyékolás lehetősége. Redőnyt vagy árnyékoló szerkezetet is telepíttethetünk, amely növeli az ablak hő- és hangszigetelését.

Alapszempontok műanyag ablak választáshoz

Döntő tényezők lehetnek a kiegészítő funkciói is. Például, ha nagy forgalmú utcára néznek az ablakok, akkor rendkívül fontos a hangszigetelő képességük. Biztonság szempontjából lényeges, hogy különféle biztonsági funkciókkal is el legyenek látva.

Nagyon sok elvárásnak kell megfeleljen a tökéletes ablaktípus, ezért célszerű egy olyan ismert márka mellett dönteni, mint a VEKA. A választásban támogatást kaphatunk a cég tapasztalt szakembereitől, akik az igényeinknek és a környezeti hatásoknak egyaránt megfelelő típusokat ajánlják majd nekünk.

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása hozzájárul az otthonunk kényelméhez és biztonságához, valamint segít energiát spórolni és a zajszint csökkentésében is hatékony lehet. A minőségi ablakok számos előnyt biztosítanak számunkra, a legfontosabb, hogy hosszútávon is elégedettek legyünk ezekkel. A VEKA termékeiben biztosan nem fogunk csalódni, mert azok évek múltán is ugyanolyan jól működnek majd, mint az első napon.

VEKA műanyag ablakok

A VEKA kizárólag A osztályú profilokat gyárt, amelyek minimális karbantartás mellett, évtizedekig megállják a helyüket. Ezek a nyílászárók kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonsággal bírnak, biztonság szempontjából is ideálisak, és könnyen tisztíthatóak.

Tulajdonképpen a VEKA egy piacvezető német műanyag ablak márka, amely 20 gyártóüzemmel és 31 leányvállalattal rendelkezik 4 különböző kontinensen. Már a 90-es évek elején felállította Európa legnagyobb üzemét, ami kifejezetten a műanyag újrahasznosításával foglalkozik. Egyedülálló módon 3 darab PVC újrahasznosító üzemmel is rendelkezik. Tartós kivitelezésű nyílászárókat szerezhetünk be ettől a cégtől, amik garantáltan nem szorulnak cserére néhány éven belül.

A szakszerű beépítést minden esetben a profi szakemberek végzik, hiszen így lehet a nyílászáró tökéletes. A cégnek széles magyarországi hálózata van, ezért a megrendelőket a hozzájuk legközelebb található partner fogja segíteni a nyílászáró kiválasztásában és a szakszerű beépítésben.