Uriage önbarnító a bronzos ragyogásért

uriage önbarnító

Ha nemcsak a nyári hónapokban szeretne úgy kinézni, mint aki éppen egy mediterrán üdülésről tért haza, akkor próbálja ki az Uriage önbarnító spray jótékony hatását!

Ez a bőrének egyenletes bronzos ragyogást kölcsönző készítmény nemcsak a kívánt látvány miatt kihagyhatatlan, hanem egészségi szempontból is jó szolgálatot tesz, mivel kitűnő hidratáló és bőrvédő egyben. Termálvíztartalmának köszönhetően, az Uriage önbarnító spray megóvja a bőrünket az erős napsugaraktól, ezért nemcsak a hideg hónapokban, hanem strandidőben is ajánlott a használata.

Aktív összetevői révén, a kitartó napozással nyert barnaságot is képes felerősíteni és a megszokottnál hosszabb ideig fenntartani, ez pedig még egy ok arra, hogy a kánikula heteiben se feledkezzünk meg róla.

Az Uriage önbarnítóval az arcunkat és a testünket is befújhatjuk, mindössze arra kell odafigyeljünk, hogy egyenletesen vigyük fel a teljes felületre – a szemöldök körüli részt, valamint a csuklót, könyököt, lábfejet is beleértve –, használat után pedig alaposan tisztítsuk meg a kezünket.