A hungarocel tábla felhasználásának területei

hungarocel tábla

A hungarocel tábla, más néven polisztirol hab könnyű, rugalmas és egyszerűen formázható anyag, amit eltérő célokra használnak az építőiparban. Kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezért ideális választás falak, padlók vagy mennyezetek izolálására, a hőveszteség és a hangszennyezés csökkentése érdekében.

A hungarocel tábla hatalmas pozitívuma, hogy kimondottan könnyű, ami leegyszerűsíti a kezelését és a telepítését. Ez különösen előnyös nagyobb felületek esetén vagy olyan projektekben, ahol a súlykorlátozás fontos szempont. Egyszerűen vágható, alakítható és formázható, ennek köszönhetően alkalmazható dekorációs projektek kivitelezésére is. A hungarocel tábla vízálló, ezért ideális megoldást jelent kültéri munkához.

A könnyű súlya ellenére, viszonylag ellenálló és strapabíró. Ez lehetővé teszi az építési munkák hosszú távú és tartós megvalósítását. Remek döntésnek bizonyulhat díszítéshez, modellkészítéshez és művészeti alkotásokhoz. A hungarocel tábla festhető és bevonható más anyagokkal.