Univerzális cikk a farmerkabát

farmerkabát
Farmerkabát

Valószínűleg sok évig aktuális marad a kérdés, hogy mihez vehetjük fel ezt a felsőruházatot? A divat folyamatosan változik, de a farmerkabát továbbra is vezető szerepet tölt be, mert nagyon népszerű a férfiak és a nők körében egyaránt. A farmerből készült dzseki és kabát unisexnek mondható, így kiváló férfi és női összeállítások hozhatóak létre.

A farmerkabát iránti ilyen nagy szeretet nagyon egyszerűen megmagyarázható. Mert univerzális! Így szinte minden helyzetre alkalmas és bármit felvehetünk alá. De térjünk vissza az elejére és válaszoljuk meg azt a kérdést, hogy mivel viselhetjük a farmer felsőt? Általában erre a kérdésre a válasz magától értetődő: farmerrel, hiszen ez egy bevált és klasszikus kombináció.

Ennek az összeállításnak azonban vannak támogatói és ellenzői is. Amíg az előbbieknek nagyon is megfelelnek az ilyen szettek, addig az utóbbiak reménytelenül elavultnak tartják a farmerkabát mellé farmernadrágot húzni. Azonban a divathoz értő hölgyek közül sokan igyekeznek meggyőzni őket az ellenkezőjéről.