Dual sim mobil még mindig van

Dual sim mobil

A dupla sim kártyás telefonok szinte szóba sem jönnek, amikor okostelefont vásárol az ember, hiszen a nagy telefongyártók hozzászoktatták őket ahhoz, hogy ilyent nem készítenek. Azonban nívós dual sim mobil ugyanúgy kapható az üzletekben, mint hangzatos márkanevű, egy kártyával működő készülék.

Gyakran lenne igény rá, de mivel nem tudják, hogy még mindig létezik ilyen, így nem is kérdezik az elárusítót. Ha úgy érzi, hogy Önnek is szüksége lenne egy olyan telefonra, amelyik egyszerre két kártyát képes kezelni, akkor bátran keressen rá a mobilokat forgalmazó webáruházakban!

Meglepődve fogja tapasztalni, hogy milyen bőséges a választék. Mindemellett az áraik sem olyan magasak, mint az agyon hipe-olt márkák tarifái. Akkor miért is ne venne egy egyszerű okostelefont egy dual sim mobil helyett?! Ugyanúgy Androidos rendszer fut ezeken is. Ugyanúgy érintőképernyősök és megfelelően nagyok. A dual sim mobil tehát nem hátrány vagy hátralépés lenne velük szemben, hanem sokkal többet ad ezeknél. Az pedig minden pénzt megér, hogy nem két mobilt kell hordoznia nap mint nap.

Print Friendly, PDF & Email