Elektromos gyepszellőztető a pázsit gondozásához

elektromos gyepszellőztető
Elektromos gyepszellőztető

Ahhoz, hogy szép, egészséges és egyenletes legyen a pázsit, komolyan meg kell dolgozni. Nem elég csak néhanapján lenyírni, amikor időnk és kedvünk is van hozzá. Rendszeresen vissza kell vágni belőle és folyamatosan gondoskodni a föld megfelelő nedvességtartalmáról is.

Továbbá egy elektromos gyepszellőztető beszerzésére is szükség lehet ahhoz, hogy időnként fel tudjuk lazítani a földet és eltávolítani az elhalt növényeket. Ezzel lényegében csak végig kell menni azon a területen, ahol fű van, akárcsak a fűnyíróval és az elektromos gyepszellőztető különösebb emberi beavatkozás nélkül képes felfrissíteni.

Létezik akkus és benzines változatban egyaránt, amiket olyan helyeken is tudunk használni, ahová már hosszabbítóval sem tudnánk elvezetni az áramot. Ugyanakkor, ha nagy kerttel, udvarral rendelkezünk, akkor érdemes eleve ezek közül választani, hogy ne kelljen kétfélére is költeni. Az elektromos gyepszellőztető leginkább a kisebb zöld területeken jó megoldás, ahol nem jelent problémát az áram biztosítása.

Print Friendly, PDF & Email