Egyszerűen kezelhető a Jura E60

Jura E60
Jura E60

A kávézás élménye akkor a legjobb, ha azt meg tudjuk osztani másokkal is. Természetesen ehhez szükség van egy olyan eszközre, módszerre, amivel kiváló minőségű italt tudunk készíteni. A hagyományos, kotyogós főzőkön jóval túlmutat a Jura E60 berendezés, ami bátran elmondható, hogy fényévekkel előtte jár a jól megszokott kiviteleknek.

Ettől még nem kell lebecsülnünk a régit, hiszen, amikor minden kötél szakad, jól jön, ha vissza tudunk térni az alapokhoz, de addig bátran adjuk át magunkat a habos csodáknak, amelyek egyetlen gombnyomással elkészülnek! A Jura E60 fantasztikus minőséget, aromát tud kihozni az őrölt szemekből, ugyanis szakaszosan engedi át azon a vizet, amit előtte megszűr.

A beépített rendszer arról is gondoskodik, hogy a folyadékkal érintkező részek minél tovább használhatóak legyenek, mert megakadályozza a vízkőképződést. Ugyanakkor a Jura E60 leegyszerűsíti a használatot. Teljesen gyerekjáték a kezelése, így nem kell hosszú időn keresztül törnünk a fejünket azon, hogy melyik ikont válasszuk ki a kívánt hatás elérése érdekében.