A Maestro kilincsek igen közkedveltek itthon

Maestro kilincsek
Maestro kilincsek

Valószínűleg senkinek sem mondunk újat azzal, hogy nem mindegy milyen kilincs van a nyílászárókon. A Maestro kilincsek és épületvasalatok bizonyára nem véletlenül meghatározó szereplői a magyar piacnak már 1999 óta. A minőségre igényes vásárlóközönségnek már több mint két évtizede kedvelt terméke, több okból kifolyólag is.

Az egyik ok természetesen a kiváló ár/érték arány, mivel a termékek magas minősége ellenére is megfizethetőek. A másik szempont a megbízhatóság, amire egyre nagyobb hangsúly helyeződik, hiszen nem titok, hogy rengeteg termék a magas ár ellenére sem tartós.

A Maestro kilincsek kiváló tulajdonságai között fontos megjegyezni a változatos anyaghasználatot, ami lehet réz, alumínium, nikkel, rozsdamentes, ugyanakkor a termékpalettán már az antibakteriális bevonatú termékek is megtalálhatóak. A kilincs.hu webáruházban hatalmas a kínálat a Maestro kilincsek terén, ahol megtalálhatóak a nyílászárókhoz kapcsolódó egyéb termékek is, mint a tolóajtó vasalatok, ajtópántok, mágneses bevéső zárak, elektromos záró lemezek, stb.