A múlté lesz a cellulitisz az infraszaunával

Cellulitisz

Narancsbőr! A szó hallatán még a legmagabiztosabb hölgyet is kiveri a hideg veríték. A nők ősellenségéről van szó, olyan tényezőről, ami a karcsú alak összképét is tönkreteszi.

 

Az infraszauna a narancsbőr ellen is felveszi a harcot, hiszen a magas fokú méregtelenítő és a sejtek gyors regenerálódását elősegítő hatásának hála, a kalóriák szinte leolvadnak rólunk. Természetesen, a folyamat során a bőr feszesebbé, üdébbé válik, amit már rövidtávon is megfigyelhetünk magunkon.

Lépjen a strandra királynőként a következő nyári szezon alkalmával! Nem azt állítjuk, hogy az álomalak kivitelezése egyedül az infraszauna használatán múlik, hiszen a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás is elengedhetetlenül fontos a kívánt eredmény elérése érdekében,

 

ám a szaunázás bizonyítottan felgyorsítja és hatásosabbá teszi a folyamat egészét. Sőt, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az infraszauna használata után tetemes mennyiségű energiával vértezzük fel magunkat, így szinte megállíthatatlanok leszünk, ha a sportolásról van szó!