Fog implantátum zsebbarát költségekkel

fog implantátum
Fog implantátum

A fogorvosi rendelőből kiszűrődő hangoktól és zajoktól könnyen az inába száll azok bátorsága, akik a folyosón ülve várják, hogy sorra kerüljenek. Remek hír, hogy a fog implantátum beültetése ma már egyáltalán nem jár fájdalommal, sőt, a korábban tapasztalt kellemetlenséget is elfelejthetjük. Hogyan lehetséges mindez?

Nos, a 21. század vívmányai között, az IHDE és a BEMER eljárások is képviseltetik magukat, amelyek tulajdonképpen a szájsebészeti kezelések megreformált változatát hozták el az embereknek. Az IHDE az azonnali terhelhetőségre utal, hiszen a fog implantátum beültetését követően, az elemet azonnal élesben is kipróbálhatjuk, az nem fog elmozdulni vagy bármilyen kellemetlenséget okozni.

A BEMER kifejezés pedig azt a mágnesterápiás eljárást jelöli, amit a fog implantátum beültetése után kap a páciens. Ennek a mágnesterápiának köszönhetően, a regenerálódási folyamatok felgyorsulnak. A maga nemében mindkét technika innovatívnak számít, ám ez nem jelenti azt, hogy a költsége csillagászati díjakkal vetekedne.