Fűszeres illatú körömvirág szappan

Körömvirág szappan

A gyógynövények között igazán kiemelkedő helyet foglal el a körömvirág, aminek jótékony hatásairól nagy valószínűséggel már mindenki hallott.

Kézműves szappanokat gyárt és forgalmaz a vitalis-szappan.hu nevű webáruház, aminek kínálatában megtalálható a körömvirág szappan is. Ez a szappan normál, kombinált, zsíros, illetve ekcémás jellegű bőrtípusokra egyaránt megfelelő. A körömvirág hihetetlen erejét a szirmaiban rejlő triénsav tartalom biztosítja. Hálásak lehetünk neki, ugyanis gyógyítja a bőrelváltozásokat, bőrrepedések, rovarcsípések, napsugár okozta problémák esetén is eredményesen bevethető.

A kecsketejes körömvirág szappan használatával, a téli hidegben előforduló bőrszárazságot, viszketést is el lehet felejteni. Valamennyi bőrtípusra jó ez a szappan, de igazi erejét leginkább a száraz, gyulladásra hajlamos érzékeny bőrtípuson fejti ki. Meleg, fűszeres illatáról, a 100% tisztaságú növényi bergamott és citromfű illóolaj hivatott gondoskodni. Érdemes mindenkinek megvásárolni a körömvirág szappant.