Irodatakarítás a specialistától szakszerű formában

irodatakarítás

Mi az, amivel egy irodista a napját kezdi? Természetesen egy nagy bögre kávé, ráadásul a munkaidő végéig megeshet, hogy még lecsúszik 2-3 csészényi.

A szellemi munka és a stressz igazán megterhelő szokott lenni, ezért számtalanszor előfordult már, hogy véletlenül lerepült a bögre az asztalról, aminek a tartalma a padlószőnyegen, függönyön landolt. Az irodatakarítás a specialistától kifogástalan minőségben valósul meg.

Túl költséges lenne, hogyha minden cég saját takarítószemélyzetet kéne alkalmazzon, nem beszélve a gépekről és egyéb eszközök beszerzéséről. A Szirmix csapata rugalmasan dolgozik, ami annyit tesz, hogy minden esetbe igazodik az ügyfél időbeosztásához.

Reggel az irodába érve, mindenkit tiszta, higiénikus közeg fogad. Ezzel az egyszerű, ám fontos módszerrel, jelentősen javítható a munkamorál. Az irodatakarítás a specialistától minden tekintetben szakszerűen történik, a tapasztalatnak és a felhasznált eszközöknek köszönhetően. A takarítógépek száma folyamatosan bővül. A Szirmix eszköztára állandó fejlesztés alatt áll. Az irodatakarítás a specialistától igénylésével mindenképpen jól jár!