Life Coach, az Ön boldogságáért!

Life Coach
Life Coach

Manapság egyre több embernek van szüksége Life Coach-ra, azonban ez sokaknak nem mond semmit. Látogasson el a fokuszcoach.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat Iványosi Szabó Zoltán Life Coach szolgáltatásairól. http://fokuszcoach.hu/life-coaching A Life Coaching sokaknak nem mond semmit.

Magyarul azt jelenti, hogy életvezetési tanácsadó. Életvezetési tanácsadóra akkor van szükség, ha van kitűzött cél, amit segítség nélkül nem tud megvalósítani, vagy ha főként csak a problémákat látja, de ezenfelül még rengeteg olyan tünet van, ami arra a következtetésre juttathatja Önt, hogy szüksége van egy life coach segítségére.

Kattintson a fokuszcoach.hu oldalra és nézzen körül, hogy miben lehetne az Ön segítségére Iványosi Szabó Zoltán életvezetési tanácsadó. A tanácsadás nem ugyan az mint a terápia, nem az elrontott dolgokat próbálja meg kijavítani, hanem a kitűzött célok eléréséhez nyújt segítséget. A céljai megvalósításában az is segítségére lehet, hogy rengeteg tanács és tipp is olvasható a weboldalon. További információért kattintson honlapjukra.