Miért jó az Omega 3 6 9?

omega 3 6 9

Ez egy komplex étrend-kiegészítő, ami borágó mag, lazac és krill olajból tevődik össze. Az Omega 3 6 9 természetes alkotóelemeinek hála, csökkenti a gyulladásokat, támogatja az immunrendszert, ragyogóvá teszi a bőrt, sőt, a testsúlycsökkentést is segíti.

A készítmény laktóz-, glutén-, szójaolaj, tojás- és tartósítószer mentes. A krill olajban foszfolipidek találhatóak, amelyek esszenciális tápanyagokat juttatnak a szervezet sejtjeibe. A termék szedése kifejezetten jót tesz a hormon- és a keringési rendszernek. Hatékonyan enyhíti az autoimmun betegségek tüneteit.

Az Omega 3 6 9 javítja az agyfunkciókat, a memóriát, a koncentrációt és gátolja a kognitív funkciók öregedéssel kapcsolatos hanyatlását. Alkalmazásával megelőzheti a makula degenerációt, ami az éleslátás romlását idézheti elő.

Kiváló kiegészítő kezelést jelent pikkelysömör, ekcéma és különböző bőrpanaszok esetén. A kapszula bevitelét tekintve azt kell tudni, hogy étkezés közben, bő vízzel fogyasztva a leghatékonyabb. Az Omega 3 6 9 kúraszerű alkalmazásának ideje minimum 60, maximum 120 nap.