NTAK ingyenes vendéglátó szoftver: hogyan működik?

NTAK ingyenes vendéglátó szoftver

Megfelelni a különféle kötelezettségeknek olyan kihívás, amire fontos odafigyelni. A vendéglátás területén ez jelenleg az NTAK. A szálláshelyek részéről már jól ismert, 2019-ben indult Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ lényege, hogy információt továbbít a különféle attrakcióktól a Magyar Turisztikai Ügynökség irányába. Ezek az adatok nem vonatkoznak személyekre, tehát csak statisztikai célra használhatóak fel.

Az MTÜ mellett azonban eljutnak még a helyi önkormányzatokhoz, a NAV-hoz és a KSH-hoz. Ilyen formában az ágazat fehérítésében is igyekeznek részt venni. A cél világos, a turisztikai ágazatok javítása az elsődleges, amire csak a naprakész adatokkal van mód. A különféle támogatások elosztása ilyen módon válik hatékonnyá. A jogszabály megszületett, így számos a vendéglátásban szerepet játszó vállalkozásnak kell regisztrálnia, első lépésben központilag, majd ágazatra vonatkozó jelleggel. De miként történik az adatok beküldése? Különféle egyedi szoftvereken keresztül.

Ezért is érdemes szétnézned az olyan weboldalakon, mint például a www.cmo.hu. Itt találhatsz olyan kiváló ajánlatokat, amelyek között biztosan elérhető a számodra leginkább költséghatékony és könnyen kezelhető rendszer. Bármilyen meglepő, de létezik NTAK ingyenes vendéglátó szoftver. Az NTAK POS Free megoldás ingyen, leforgalmazható havidíjjal érhető el. A POS terminálra telepíthető szoftver egyszerű és gyors kategóriaalapú értékesítést tesz lehetővé. A megadott értékek automatikusan eljutnak az NTAK-ba, így nem kell külön adminisztrálni azokat.

Ami pedig a nyugta készítését illeti, azt a vezeték nélküli pénztárgép kapcsolat révén oldhatod meg, plusz kiadások nélkül. Választható kiegészítő licensz SMART kereskedelmi rendszer, amin keresztül külön cikk alapon végezhető az értékesítés. A PAX A920 Pro bankkártya terminál alkalmas SZÉP kártya elfogadására és bankfüggetlen. Úgy gondolod, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Akkor nincs más dolgod, mint felkeresni a CMO oldalát és megismerkedni a részletekkel. Bátran kérd ki a szakemberek véleményét a témában és illeszd rá a vállalkozásodra ezt a kiváló opciót!