Próbálta már ezt a román-magyar társkeresőt?

Társkeresés akár Romániában is
Társkeresés akár Romániában is

Romániában élsz? Még nem sikerült megtalálnod a nagy Őt, pedig már jó néhány éve vársz rá? Akkor itt a nagy lehetőség, hogy tegyél egy lépést, amivel közelebb kerülhetsz hozzá. A www.parom.hu egy olyan társkereső internetes felület, ahol magyar ajkú, de nem feltétlenül Magyarország területén elő szinglikkel ismerkedhetsz meg. Nőkkel és férfiakkal egyaránt, viszont ide csak abban az esetben ajánlott bejelentkezned, ha komoly kapcsolatra vágysz.

Amennyiben ez nem így lenne, érdemes más jellegű kapcsolatok létesítését szolgáló oldalakat felkeresned. Ez nem olyan! Miért pont itt próbálkozz? Mivel ennek az oldalnak bővül leggyorsabban az felhasználói létszáma, ami naponta több mint 500 új regisztráló párkeresőt jelent, ezért sokkal jobb eséllyel indulhatsz neki a nagy Ő megtalálásának. Nyilván, hogy itt sem fog feltétlenül egyik pillanatról a másikra komoly kapcsolat kialakulni, hiszen megtörténhet, hogy több hónap is eltelik, míg végül rád ír, vagy válaszol valaki, akivel összeilletek. Azonban nem egy esetben történt már olyan, hogy a regisztrációt követő pár napon belül már megismerkedett egy férfi és egy nő, azóta pedig elválaszthatatlanok. Nem beszélve a statisztikákról, amelyek kimutatták, hogy az első 2 hónap után a regisztrálók 60 százaléka már randizik, míg a 45 százalékuknak az első 3 hónap után már sikerült komolyabb kapcsolatba belevágni. Ugyanakkor, ha nem szeretnél nagyobb távolságokat megtenni az udvarlás ideje alatt vagy elköltözni, ha valami komoly alakul ki, akkor ezen az oldalon lehetőséged nyílik a megyéd vagy lakóhelyed környezetében keresgélni.

Ennek köszönhetően, akár a saját faludból, vagy városodból is rábukkanhatsz valakire, akivel megfogadjátok, hogy csak az ásó, a kapa, meg a nagyharang választ majd el egymástól. Mindent egybevetve, kár lenne kihagyni az online társkeresés lehetőségét, hiszen rengeteg embernek sikerült már így kilépni a szingli állapotból, ráadásul úgy, hogy többet nem is kellett kiírnia a családi állapotához, hogy egyedülálló. Szedd össze végre a bátorságodat és indulj boldogságod keresésére!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük