Professzionális lámpabúra polírozás a szervizünkben

lámpabúra polírozás
Lámpabúra polírozás

Az autó fényszóróinak sima, tiszta és átlátszó üvege vonzó megjelenést kölcsönöz a kocsinak. Éppen ezért sok autótulajdonos tévesen véli úgy, hogy a lámpabúra polírozás kozmetikai eljárás csupán, aminek nincs közvetlen hatása a működésre.

Valójában még a mikroszkopikus méretű kopások és a kisebb karcolások is negatívan befolyásolhatják az izzók fényességét. A megfelelő megvilágítás hiánya a sötétben vagy rossz látási viszonyok között közvetlen veszélyt jelent a sofőr és az úttesten közlekedők biztonságra, tehát egyértelműen nem érdemes takarékoskodni ezen.

A szakértők azt javasolják, hogy 50 ezer kilométer megtétele után szükséges igénybe venni a lámpabúra polírozást. Viszont, ha a gépjárműnek műanyag fényszórói vannak, mint a legtöbb modern autó esetében, akkor ezt az eljárást évente kétszer vagy 30 ezer kilométerenként kell elvégezni.

Ha érdekli, hogy Budapesten hol nyújtanak ilyen szolgáltatást, akkor vegye fel a kapcsolatot az autouvegek.hu weboldal ügyfélszolgálatával! Bízza a lámpabúra polírozást tapasztalt szakemberekre!

Autójavító központunkban autóüveg cserét is igényelhet

Érdemes megjegyezni, hogy még a szélvédőbe csapódott legkisebb kő is olyan károkat okozhat, amelyek bármikor teljesen tönkretehetik az üveglapot. Ebben az esetben, sokak szerint az első intézkedés az autóüveg csere kell legyen.

Ám a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy mielőtt a szervizbe rohannánk, mindenképpen zárjuk le a sérült területet egy ragasztószalaggal, elkerülve, hogy szennyeződés kerüljön a repedésbe. Előbb vagy utóbb szembe kell néznie azzal, hogy elkerülhetetlen az autóüveg cseréje.

Mielőtt egy autószerviz szolgáltatásaihoz fordulna, határozottan el kell döntenie, hogy milyen típusú szélvédőt szeretne a gépjárműbe telepíttetni. Manapság a vásárlók választhatnak az eredeti, a finn és a kínai üvegszerkezetek közül.

Mi mindig készen állunk az autóüveg cserére, a piaci árnál lényegesen alacsonyabb költségek mellett. A típus beszerzését és a szélvédő helyettesítését képzett szakemberek végzik, a legjobb anyagok felhasználásával.